Wednesday Night Heroes - Wednesday Night Heroes CD


Reedice debut alba kanadské streetpunk kapely Wednesday Night Heroes. Pokud máte rádi například The Casualties tak by vá mohla zaujmout i tato banda.


01. Hated 'n' Proud        
02. General Strike        
03. We Will Not Be Pushed Aside          
04. Faq          
05. Bad Apples (Rotten To The Core)        
06. We All Go          
07. Don't Tread On Me        
08. Turn Our Backs          
09. Live Fast, Die Young          
10. Nuthin' But Trouble          
11. Nazi Girlfriend        
12. Our Common Struggle          
13. Together, United And Strong        
14. My Way For The Highway          
15  Bonus Track: Rebel Boys (Previously Unreleased)

Přidat do košíku:

  • Kód: 4S857
  • Výrobce: Longshot Music Records

Tento produkt byl přidán dne Sobota 30. březen 2013.

Copyright © 2003-2006 Zen Cart. Powered by Zen Cart